Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rockneby Idrottsklubb
Norra Möres stolthet
Herrar

Rockneby IK
6 - 0
Hulterstads AIK
Rockneby IK6 - 0Hulterstads AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 12 juni, 19:00
Plats:Dampevallen
Tävling:
Matchnummer: 141406052
Samling:18:00
Rockneby dominerade i 90 min
2018-06-13 06:33
En härlig sommarkväll har kommit till ända. Solen sken i 90 minuter, Måns hade spikat igen målet med plywoodskivor och publiken njöt av Bullens korvar. Ett Hulterstad i toppform var besökande lag på Dampevallen. Rockneby såg vassa ut och ingenting kunde gå fel..

Matchen börjar väldigt spelstarkt utav byn. Laget håller i bollen och rullar runt med stort tålamod. Tempot var ganska lågt samtidigt som presspelet från Hulterstad var obefintligt. Det var inga större problem för byn att rulla upp bollen i anfall gång på gång.


Efter cirka 15 min så gick tyvärr Thernlund sönder. Han tunnlade backen med en yttersida och var så när att trycka in bollen i nät. Målvakten Jonny "Puma" Näslund var dock snabbt ute och avvärjde läget. Thernlund fick känningar i ryggen vid detta tillfälle. Ludde kastades in i handlingarna..


Byn gör sedan 1-0 i den 21 minuten. Yaya får bollen i straffområdet och får på en strumprullare mot bortre stolpen. Bollen studsar och Puma får inte tag på den utan stöter ut den mot Hugo som får öppen kasse.. 1-0 alltså. Byn fortsätter kontrollera och åtta minuter senaste så är det dags igen. Yaya passar in bollen centralt till Ludde som kommer rusande i 50 knyck. Han placerar säkert in den längs backen och byn har 2-0. Rockneby fortsätter att kontrollera och spela runt bollen. Tiden rinner iväg och det är halvtidsvila. Den enda chansen Hulterstad har skapat är på en allt för svag hemåtpassning där Halid petade bollen förbi målvakten men träffade stolpen i en allt för snäv vinkel.


Andra halvlek startade och byn låg lite lägre med centralt mittfält. Laget såg kompakt och stabilt ut. Nu blev det lite mer djupledsspel framåt på yttrarna Hugo och Alexo. Efter 20 minuter i andra så studsar bollen fram till Hugo en liten bit utanför deras straffområde. Han får en riktigt go träff och bollen letar sig in i krysset på målvaktens vänstra sida. 3-0 och matchen känns avgjord. Byn fortsätter att försvara sig grymt stabilt och har gång på gång snabba omställningar.


Rockneby gör sedan tre mål i minut 75, 77 och 79.. Vid första målet så vinner Toni boll högt upp och kramas lite med en motspelare. Han friställer Veddis som lägger bollen i öppet mål. Hulterstad känns hopplösa och Rockneby njuter av fotbollen denna magiska tisdagskväll. Nästa mål gör Alexo efter att ha sprungit med bollen i djupet, vunnit en 50/50 duell med backen och fick ner målvakten.. tom kasse och 5-0 var nästa faktum. Sista målet i matchen görs av Yaya som fick kröna sin insats. Hugo fick bollen på kanten och slog en djupledsboll. Yaya placerade kyligt in bollen vid stolpen. Puma stod chanslös i kassen.


Detta var en bra match i Rocknebys ögon. Man fick god tid på sig att bättre på det egna spelet. Det rullades runt i backlinjen, det spelades via mittfältarna och sidledsspel varvades med djupledsspel. Försvarsspelet såg riktigt bra ut och samtliga spelare gjorde en bra match. Den här tillställningen visar på att årets serie är väldigt jämn och att det är många lag som har chans på avancemang. Spelar Byn så som vi kan göra så kommer vi att vara där uppe och slåss in i det sista..


Målskyttar: Hugo 2, Ludde, Veddis, Alexo och Yaya


Laget:

00: Måns Linge (MV)

02: Toni Kujundzic

03: Martin Thernlund

06: Ludvig Svarén

08: Joakim Elmqvist

09: Rasmus Arvidsson (K)

10. Joel Lindblom

11. Alexander Olsson

12. Sebastian Melin

14. Johannes "Yaya" Olsson

16. Robin Bernestrå

17. Oskar Friberg

20. Filip Björkqvist

25. Jonas Lorentzon

30. Vedran Bajramovic

43. Hugo Gladysz


Division 6 Kalmar/Öland

https://www2.svenskfotboll.se/cuper-och-serier/information/?scr=table&ftid=71636  


<< Tillbaka

Spelade matcher
Mån 30/9 19:00
3 - 5  
Sön 22/9 12:00
1 - 4  
Sön 15/9 12:00
2 - 0  
 
 
Facebook
Twitter
Sponsorer
Säker och trygg förening