Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rockneby Idrottsklubb
Norra Möres stolthet

Inför Ljungbyholms Goif (Herr)
2019-03-22
Matchstart 15.30 Ljungbyholms konstgräs
En högst spännande sista omgång lurar runt hörnet i Toyota Cup. Tre lag kan ta sig vidare ett kommer att göra det. Blir det BYN, Ljungbyholm eller Läckeby! Ruggigt spännande omgång tre i grupp 17!

Truppstatus
Vi har AJ, Kevin och Fredrik borta inför morgondagens drabbning.

Veckan som varit
Vi har jobbat mycket med bolltrygghet och grunderna i både försvars- och anfallsspel. Desto närmare vi kommer seriestart har vi börjat fila mer på detaljer i kombination med helheten. Viktigt att vi är jämna i både anfall och försvar. 

Fokus
Vi vill fortsätta hålla en jämn nivå som vi har gjort i de flesta matcherna och undvika att blanda för höga toppar med djupa dalar. Fokus blir helt enkelt på en jämnhet och stabil nivå.

Truppen: 
Robban, Hugo, Markus, Danne, Ralle, Vedde, Robin, Soukie, Johannes, Vernes, Saif, Ludde, Filip E och Martin

Samling: Ljungbyholms sporthall klockan 14.20
Matchstart: 15.30 Ljungbyholm, Ljungbyholms Konstgräs

Väl mött för en rafflande tillställning!

//
Redaktionen


Inför Smedby/Trekanten (Dam)
2019-03-18

Truppstatus:

Linnea långtidsskadad, Julia och Beata knäproblematik

 

Christer om matchen:

Vi tar med oss kämparviljan från senaste matchen och att vi inte ger upp. Smedby är ett bra lag som ligger i div 3 och det är ett fysiskt lag med många bra och snabba spelare. Det gäller för oss att hålla ihop laget och kämpa för varandra från start.

 

Fokus inför matchen:

Bollkontroll, vi måste börja transportera bollen mellan oss istället för att bara tjonga iväg den. Vi tränar just nu rätt mycket på just det här dels för att få ner lugnet och även för att få bort stressen när vi får bollen. En av de andra fokuspunkterna vi kommer ha är rörelse utan boll. Vi måste få in en rörelse och ta nya positioner när vi inte har boll för att hjälpa varandra och kunna få till rullet.

 

Truppen:

Carro J, Carina, Susanne, Mathilda K, Matilda J, Nikolina, Johanna S, Emma T, Sanna G, Emma E, Tina, Cassie, Bettan, Anna S, Ellen, Annie

 

Samling: 18.15 på Tingbyskans, Smedbys Idrottsplats

Matchstart: 19.15 Barkestorp, Konstgräsplan

Det var inte tur eller tillfällighet!
2019-03-17
Målskytten!

Innan matchen mot Möre BK hade vi en klar gameplan och vi var överens om hur vi ville spela. Defensivt skulle vi ligga kompakt och minimera ytor centralt och mellan våra lagdelar. Vi skulle inte heller lämna för stora ytor bakom backlinjen. Offensivt var tanken att direkt hitta spelyta 2 och därifrån hitta ytan bakom deras backlinje både centralt och via kanterna. För oss var det viktigt att variera snabba omställningar och ha bollinnehav med tålamod så att vi skulle få tillfällen för återhämtning. Vi ville även få motståndarna att röra sig på stora ytor.

 

Såhär i efterhand är vi nöjda efter gårdagens match där våra ledord vilja, disciplin och hårt arbete lyste igenom varenda spelare i Rocknebytröjan. Defensivt låg vi väldigt kompakt och var mycket aggressiva i vårt presspel, framförallt täckte vi farliga ytor och ytor som skulle prioriteras. Offensivt gör vi en okej match där våra offensiva spelare lägger ner ett stort jobb defensivt och då räcker inte orken till att utföra anfall med kvalitet. Däremot kommer vi till ett par lägen i både första och andra halvlek där vi kunde dödat matchen, tyvärr förvaltade vi inte dessa till fler gjorda mål framåt. Värt att nämna är att målet som vi gör är långt ifrån tur eller tillfällighet utan det är något som vi jobbat mycket med när vi tränat offensiv och avslut. Det var ett perfekt exempel där våra spelare gör en fantastisk prestation och gör 1–0 målet som även blir slutresultatet.

 

För att sammanfatta det hela gör vi en bra fotbollsmatch. Vi sliter och jobbar för varandra och det är något som lönar sig i längden. Vi måste bara hitta kontinuitet i våra prestationer så att vi inte blandar och ger från match till match. Dock ser det bättre och bättre ut och jag är säker på att vi kommer att kunna prestera på den nivån som vi gör mot Möre, Kaik och även som vi gjorde mot Mörbylånga. Det handlar om att träna hårt och göra sitt yttersta både på träningar och på matcher.

 

Målskytt: Ralle

Assist: Johannes

 

//

Redaktionen!

Inför Möre BK (Herr)
2019-03-15

Truppstatus

Vi har fortfarande några skavanker i truppen. Ett par som har känningar men de flesta är tillgängliga för cupmatchen

 

Veckan som varit

Match i söndags så måndagens träning innebar fokus på återhämtning. På onsdagen jobbade vi med teknik och grunderna i både försvars- och anfallsspel.

 

Fokus inför kommande match

Vi kommer lägga stort fokus på helheten inför matchen, jag vill se att både försvar och anfall fungerar. Senast fungerade anfallsspelet men inte försvarsspelet.

 

Truppen: Robban, AJ, Markus, Danne O, Ralle, Robin, Hugo, Saif, Vedde, Vernes, Johannes, Kevin, Ludde och Wilmer.

 

Ledare: Stiffe, Elof och Toni

 

Matchdag: Lördag 16 mars klockan 15.00 på Fjölebro, Lindsdal.

Samlingstid: 14.00


Väl mött

Toni K.

 

//

Redaktionen

Revisor sökes!
2019-03-12 14:43

Rockneby IK behöver en revisor för 2019

En av våra revisorer kommer inte ställa upp för omval och vi behöver nu fylla den platsen.

Att vara föreningsrevisor innebär att du granskar det bokslut som föreningens kassör upprättar för året 2019. Det handlar om några timmars arbete i början av år 2020 och det är bra om du har någon form av ekonomisk kompetens men absolut inget tvång.

Är du intresserad, hör av dig till Lina Dryselius, 073 -977 53 68, rocknebyik@gmail.com


Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss
2019-03-10

Jag vill såklart börja med att gratulera våra motståndare Läckeby Goif till vinsten, grattis. Vi förlorar dagens match med 4-3. Trots att vi låg under med 3-0 efter 25 minuter så gav vi inte upp och kommer tillbaka starkt. Innan första halvlek är över så lyckas vi kvittera till 3-3. Men släpper man 4 bollar bakåt så förtjänar man inget annat än att förlora en fotbollsmatch. Jag vill vara väldig tydlig innan vi börjar analysera dagens derby att vi gör ingen godkänd match eftersom att oavsett hur matchen såg ut så har vi förlorat och jag kommer aldrig tycka det är okej eller godkänt, det är sådan jag är.

 

Matchen började passivt från vår sida med ett framförallt svagt kollektivt försvar där vi låter motståndarna komma till avslut både från distans och via djupledsbollar bakom vår backlinje. Kollektivt försvar fungerade inte bra idag där presspelet, understöd, markering och inte minst nedflyttning snällt sagt var svagt. Det visar sig väldigt tydligt genom att vi ligger under med 3-0 efter 25 minuter. Deras första mål kommer genom ett distansskott från ca 25 meter, deras andra en djupledsboll bakom backlinjen samt det tredje på en hörna.

 

Anfallsspelet de första 25 minuterna var okej, vi kommer till målchanser så som vi har tränat på men tyvärr är vi inte lika effektiva som Läckeby de första 25 minuterna. Speluppbyggnaden var inte jättevass då vi brister i grunderna och med det menar jag spelbarhet, spelavstånd, spelbredd och speldjup. Där fanns det mycket mer att önska. Däremot visade vi på ett jättefint kontringsspel vid några tillfällen. Från början är vi inte tillräckligt effektiva men när det väl släpper så gör vi 3 mål, ett via fasta situationer och två mål via kontring. Vi gick ur första halvlek med en positiv känsla och en stark upphämtning och resultatet var efter första halvlek 3-3.

 

I andra halvlek är vi piggare än i första och vi ser mer organiserade ut. Vi kommer till avslut både via speluppbyggnaden och via kontringsspel men vi är inte effektiva idag. Läckeby visade en enorm vilja gällande att försvara eget mål där deras målvakt gör en kanonräddning på Martins skott efter en hörna, dessutom när de rensar undan bollen från mållinjen efter Soukies avslut. Direkt efter gör Läckeby 4-3 på en kontring och med en retur sätter de spiken i kistan och vinner matchen. Trots att det då återstod 10 minuter kvar så kändes det som att luften gick ur oss. Som jag nämnde innan gör man 4 mål framåt så förtjänar man såklart att vinna en fotbollsmatch och det gör Läckeby rättvist.

 

Vi får ta nya tag redan imorgon på träningen och nu på lördag har vi en ny match mot Möre BK. Idag brister vi tyvärr både i det kollektiva och individuella försvarsspelet.

 

Vi hamnar i situationer i matchen där vi måste agera innan förseelsen har skett. Nu blir det tyvärr tvärtom där vi reagerar på en händelse och då är reaktionen för långsam, kvittot på det är 4 insläppta mål idag. Vi kan undvika att hamna i dessa situationer om vi tidigare har utfört aktionen. Vi får prata mer om hur vi ska agera nästa vecka så att vi kan undvika att hamna i situationer där vi tar fel beslut. Framåt måste vi vara mer effektiva och börja sätta våra lägen. Vi kommer till avslut så som vi tränat och pratat om men så som i försvarsspelet blir reaktionerna långsamma och vi förvaltar inte våra målchanser.

 

Boys, idag gör vi en svag match men solen kommer upp igen imorgon. Nästa vecka är det träning igen och jag är säker på att vi gör en mycket bättre match redan nästa helg.

 

Dagens målskyttar

Ralle (eller självmål?)

Soukie

Vernes

 

Mvh,

Toni Kujundzic

Inför Läckeby GoIF (Herr)
2019-03-09

Här kommer del tre av tre i miniserien inför derbyt.

 

På söndag spelar vi Toyota cup, ja ni läste rätt. Toyota Cup är sen igår (läs 8 mars) officiella namnet på Smålandscupen fram till 2021.

 

För oss så innebär det vår första tävlingsmatch för år 2019 och vi möter ingen mindre än Läckeby GoIF. För oss som inte är från Byn och som inte har representerat Rockneby IK under en längre period är det lite svårt att ta in hur stort det här derbyt egentligen är.

Men för Byns modersklubbsspelare, spelare som har spelat i Byn länge och folket som bor i Rockneby är det en speciell derbymatch och det har verkligen smittat av sig på alla oss andra. Vi ser mycket fram emot derbyt på söndag och hoppas givetvis på ett trevligt sådant.

 

Truppstatus


Under veckan har vi haft lite småskador och känningar i truppen men de flesta är tillgängliga och vi får se hur vi ska dosera spelare som har känningar men som är tillgängliga. Fredde är som tidigare nämnt långtidsskadad och vi håller just nu en dialog med honom om att eventuellt vara en del av ledarstaben år 2019. Kevin kör rehab och ska förhoppningsvis vara igång med träning från och med nästa vecka.


Veckan som varit


Under veckan har vi jobbat en del med anfallsspelets grunder och en del avslut, vilket ser bättre och bättre ut. Vi är väldigt tydliga med hur vi vill komma till avslut och det har vi arbetat mycket med under veckan. Försvarsspelet såg bra ut under sista matchen mot Klubben och vi har pratat om det internt men för mig är det viktigt att påpeka saker som kan och ska bli bättre. Det känns som att vi i försvarsspelet ligger ett par steg längre fram jämfört med anfallsspelet vilket jag tycker är positivt.


Fokuspunkter


Vi ska gå in i denna cupen på största allvar.

Vi kommer att lägga stort fokus på vårt kollektiv samt våra ledord. Fokus kommer även ligga på individuella prestationer. För mig personligen är det viktigt att jag ser den individuella utvecklingen med, eftersom jag tycker att varje individ bidrar på sitt sätt för att kollektivet ska fungera.

 

När? 10/3, Matchstart: 14.30 Samling: kl.13.15

Var? Fjölebro IP, Lindsdal

 

Truppen: Robban, Hugo, Martin, Danne O, Ralle , Saifan, Ludde, Gazza, Johannes, Vernes, Soukie, Vedde, Mackan, Robbin, Wilmer

 

Ledare: Stiffe, Elof, Fredde och Toni


Redaktionens spaningar

 

Atmosfären inför matchen är onekligen på topp.

Ny tränarduo i Läckeby i år och vi har tidigare i veckan haft en intervju med den ene som ni säkert har läst. Inte lika namnstarkt lag i år som för 5 år sedan när de kallades ”Real Läckeby” men vi hittar dock Johan Leandersson i föreningen. I år är även Leandersson tränare.

I år möter vi Läckeby GoIF i inte mindre än tre heta derbyn. Första nu i Toyota Cup imorgon. Sen två gånger till i Division 6 Oskarshamn.

Kuriosa: Så sent som 2016 kvalade våra motståndare till division 4.

 

Vi ses imorgon!

 

// V.B #4

Derbyprofilen "Vi har aldrig förlorat ett derby!"
2019-03-08
Mr. Rockneby IK

Igår inledde vi vår miniserie inför derbyt på söndag. Vi har funderat, vänt på stenar och tänkt till. Vilket ledde oss till en person, en förfader i dagens moderna Rockneby, vem är mer lämpad att prata om känslor inför ett derby än klubbens egna Roberth “Snygg-Robban” Engdahl. Med 20 säsonger i seniorlaget och 10 i ungdomslaget gör det honom till en perfekt måltavla för att få reda på lite svar om betydelsen av ett derby mot Läckeby.


Inne på 30:e säsongen i föreningen, vad är bättre att fråga än hur ser historiken ut mellan Byn och Läckeby under din aktiva tid?


Vad jag kan minnas har vi aldrig förlorat något derby! Nej men skämt åsido så brukar det alltid vara jämna och tuffa matcher där oftast bortalagen brukar gå vinnande. Men det är härliga matcher som alltid lockar mycket publik. De åren det inte har varit några derbyn märker man att något har saknats.


Hur tror du matchbilden kommer se ut på söndag och vad landar resultatet på?


Jag förväntar mig att det lär smälla rejält från början. Dels för att båda lagen vill ha en bra start i cupen samt för att sätta sig i respekt inför säsongen. Jag har en känsla av att skönspelet kommer ligga nerpackade på hatthyllan. De här matcherna präglas av 90 minuter fight. Vår tränare Toni lär ha ett rejält magsår efter matchen. Slutresultatet skrivs till 2-0 i vår favör.


Hur taggar du till för den här derbydrabbningen?


Roberth flackar med blicken och pustar ut. Sedan berättar han att uppladdningen går till på följande vis. Jag sluter mina vackra ögon tidigt på lördagskvällen så att jag vaknar utvilad. På morgonen avnjuter jag en fantastisk kopp kaffe. Kaffet följs upp med en rejäl portion taggtråd. Lite skämtsamt tillägger han även att det lär bli ett par akuta ärenden på muggen för att göra sig av med lite nervositet. Efter toalettbesöken befinner han sig i någon form av dimma tills det är dags för domaren att blåsa igång fighten.


Vad betyder det för fansen om Byn vinner på söndag?


Vi kan ta på stämningen när vi ställer frågan. Lite svårt för oss att beskriva det i ord, men den här matchen betyder verkligen mycket för byn märker vi.

En vinst på söndag lär bygga på längtan efter premiären i byn ännu mer. Fotbollstempen kommer närma sig 39 grader och besöken på ICA lär troligen ta ytterligare någon timme då autografer ska skrivas och framförallt matchen analyseras.

Jag har redan märkt av, efter segern senast, att det ligger en spänning och nyfikenhet över årets lag från byfolket och framförallt våra fans i “dagiskurvan”.

Sen blir det traditionsenligt efter en seger mot Läckeby att vi som jobbar i stan tar en liten omväg genom Läckeby på måndag och hänger på tutan.


Notis: Taggtråd rekommenderas ej till frukost eller någon annan tid på dygnet.


// V.B #4


Det knackar på dörren!
2019-03-07

En match, en cupmatch, ett derby, tänker ni. Är det viktigt frågar ni er? Och vad vill folket se undrar ni och vi? Vi inleder vår miniuppladdning inför derbyt på söndag med en superkort intervju där vi drog till med tre snabba frågor.


Som tur var fick vi tag på härförare Engman inför det stundande derbyt, söndag 14.30 på Fjölebro!


Fortfarande tidigt på säsongen men årets första derby, hur är känslan inför matchen?


Känslan är helt okej! Kvalitén finns i laget. I matchen mot Högsrum hade vi under delar av matchen höga toppar och lite för djupa dalar, för att jag skulle vara helt lugn. Men kan vi nå toppnivån från senast och hålla oss strax under den utan att dippa för djupt i dalarna så tror jag vi kommer spela bra. Då är jag faktiskt inte alls orolig.


Det snackas en del om matchen redan nu, finns det någon chans att bli övertaggad?


Det är alltid en risk när det är derby att det blir lite övertaggat, men man får försöka se det som vilken match som helst. Jag vill undvika att lägga för mycket press på mig själv och laget enbart för att det är ett derby.


Hur är truppstatus?


Vår trupp ser intressant ut som helhet! Dock är truppläget inför matchen lite ovisst i nuläget. Någon bortrest, någon skadad och lite sjukdom. Lite oklart hur stark trupp vi kan ställa på banan tack vare det.


Redaktionen tackar Peter Engman för att han har tagit sig tid att svara på våra frågor.


// V.B #4


Chrilles analys efter första matchen!
2019-03-05

Timmernabben/Mönsterås var vår första match i år och det blev en tuff start. Tanken var att vi skulle lägga rätt mycket fokus på att rulla boll och få in lite rörelse. Dessutom var planen att rulla runt på en del spelare för att se de i lite olika positioner. Där räknar jag in Jossans fantastiska insats på yttermittfältet.

 

Det var 11 tillgängliga spelare så inga avbytare att tillgå och tyvärr åkte Julia på en skada tidigt i andra halvlek och vi blev endast 10 spelare som fick slutföra matchen.

 

Matchen blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. De kom runt på kanterna hela tiden och kunde alldeles för enkelt göra mål. Vi hade inte riktigt kraft att täppa till de luckorna som uppstod speciellt i andra halvlek.

 

I övrigt vill jag trots resultatet ge alla spelare beröm som kämpade på och inte gav upp.

Johanna hade känningar i baksidan men krigade på, Ylwa gjorde sitt med onda benhinnor, Nikolina spelade förkyld och har inte spelat på ett år.

 

Sen vill jag även nämna några nya spelare som var med på planen. Sanna S som inte spelat fotboll på 8 år, Susanne som går in och visar prov på fin teknik och en bra attityd och inställning (fick en boll rakt i plytet, skakade av sig det och fortsatte spela), Emma E som fick spela mittback för första gången och gör det kanonbra.

 

Allt som allt försöker vi rulla boll i första halvlek och där ser vi en del kombinationer som vi kommer se mer av under året. Vi kommer få en bättre rörelse och får vi ihop detta samt orkar flytta upp laget så kommer vinsterna.

 

Nu vilar vi upp oss och tar nya tag mot Smedby/Trekanten 16/3 kl 13.00 på Ljungbyholms konstgräs.


Tack Chrille, heja byn!


// V.B #4

Byn ger styrkebesked!
2019-03-03
Första målet i byn redan i andra matchen det är värt en bild. Glad är han också!

Igår spelade vi träningsmatch mot Kalmar AIK även kända som klubben. Det har ni nog inte missat om ni har följt våra flöden de senaste dagarna. En väldigt bra träningsmatch för vår del då det ännu en gång är en motståndare från en högre division (Division 5).

 

Matchen började avvaktande från vår sida där vi försökte ligga rätt i våra positioner och inledningsvis hitta tryggheten. Klubben öppnade piggt och försökte trycka ner oss, men vi stod upp bra med ett samlat försvarsspel.

 

I speluppbyggnaden ville vi spela oss fram från första till sista lagdel. Klubben stod då väldigt högt med sitt lag och vi hade problem i första halvlek att ta oss förbi första pressen, några gånger kunde vi blivit hårt straffade då vi tappade boll djupt ner på vår planhalva. Värt att notera är Robbans kvalificerade räddning i första halvlek där klubben kom till avslut efter bolltapp från oss.

 

Vi själva tog oss till ett flertal bra chanser i första halvlek men där avsluten inte var tillräckligt bra. I halvlek var vi dock rätt så nöjda. Vi låg rätt i försvarsspelet och förutom två riktigt bra chanser som klubben hade släppte vi inte igenom så mycket mer.

 

Vi var nöjda med de chanser vi lyckades skapa framåt och var överens att så länge vi skapar chanser så kommer det komma mål, och så blev det i andra.

 

Andra halvlek bytte klubben en hel del i sin startelva och tappade väldigt mycket struktur i sitt spel från första halvlek. Som lag hade vi mycket mer tid på oss med boll och hade ett bättre bollinnehav än i första halvlek.

 

Vi kunde ta oss förbi deras första press och etablera vårt spel. Första målet kom efter att Vernes tog sig förbi sin motståndare på vänsterkanten och spelade fram bollen till Ali Soukie som lätt kunde rulla in 1–0. Innan 2–0 kom hade vi en bra period där vi hade längre tid med bollen inom laget och kunde ta oss in på deras planhalva.

 

Väl där tappade vi tyvärr bollen MEN genom direkt återerövring vann vi bollen högt upp på deras planhalva, och 2–0 var ett faktum. Ett väldigt fint avslut från Hugo och vi utökade ledningen.

 

Tredjemålet kom efter frispark från Ralle där målvakten lämnar en retur som Ludde rullar in väldigt behärskat och 3–0 satt väldigt rättvist.

4–0 kom i sista matchminuten, en väldigt bra slagen hörna av Ralle där Mackan kommer i fart och trycker in sista bollen med en nick innan domaren blåser av matchen för dagen.

 

Vi får vara nöjda med dagens match där vi kom till flertalet bra chanser, speciellt på vår vänsterkant där Vernes kommer runt gång på gång men där vi inte är tillräckligt effektiva. Det får vi jobba med till nästa vecka. Ralle gör två assist på fasta situationer och visar prov på en farlig vänsterdoja i år igen.

 

Vi hade dock problem med vår speluppbyggnad i första halvlek så vi får prata om hur vi ska förbättra det till nästa match.

Försvarsspelet var väldigt stabilt, både i det kollektiva men också individuellt. Så vi ska ta med oss den delen och fortsätta med det.

I förra matchen hade vi svårigheter med återerövringen av boll. Vi jobbade mycket med det under veckan och det såg mycket bättre ut, inte minst eftersom 2–0 kom till efter en direkt återerövring!

 

 

Nästa vecka börjar Hyundai cup för oss och inleds med en derbymatch mot Läckeby GOIF den 10/3 kl. 14.30 på Fjölebro. Den vill ni inte missa, historiskt sett alltid heta möten med mycket känslor.

 

Imorgon får ni en analys av damlagets match mot Timmernabben/M-ås en förlust med 6-1. Följ oss på våra sociala kanaler för kontinuerliga updates! Twitter @ikbyn Instagram @ikbyn & Facebook!


På återhörande!


// V.B #4

Inför Timmernabben/M-ås GoIF (Dam)
2019-03-02

Vi har mycket fina saker på gång i Rockneby i år. Idag har två av våra ungdomslag spelat lindsdalscupen och det kan ni läsa mer om på bland annat 24kalmar. Herrarna hade match idag och tog en stabil seger, analys kommer imorgon! Men idag är det dags att scanna av läget inför damernas första match för i år!

 

Truppstatus

3 spelare är bortresta, Linnea långtidsskadad och några som jobbar

 

Om Matchen

Denna match går vi in med 13 tillgängliga spelare varav 3 stycken är helt nya. Tanken är att försöka rulla så mycket boll vi kan och plocka bort allt tjongande. Om vi lyckas återstår att se.

 

Veckan som varit

Veckan har varit lugn med lite teori på fotbollsplanen med positioner och hur vi ska rulla boll. Dessutom så har vi kört ett löpteknikpass inne på Fredriksskans för att få inspiration till ett bättre löpsteg.

 

Fokuspunkter

Vi kommer att ta detta som en träningsmatch och fokusera på rörelse och rulla boll

 

 

Truppen: Carolina J, Susanne K, Emma E, Emma T, Nikolina E, Anna P, Sanna S, Carina G, Julia B, Ylwa D, Josefine J, Johanna S och Cassandra J

 

Samlingstid: 11.00

Starttid: 12.15

Vart: Fjölebro konstgräs

 

Tack Chrille!

 

Redaktionens spaningar

Om det är något lag som damlaget mött ett par gånger så är det Timmernabben/M-ås. Det är första matchen för i år och ska bli intressant att se vart damerna står. Ny tränare, ett par nya spelare och stommen finns kvar. Det bådar för ett bra 2019 och ska bli spännande att se hur Chrille får ihop laget i år.


Timmernabben har i år också en ny tränare på plats och säger själva att förstärkningar har gjorts både utifrån och underifrån. Spännande!

Vi gissar att det blir en hård och jämn fight lagen mellan.

 

// V.B #4

Bynlåten
Nyheter från våra lag
Herr, 07/02 00:18 
Herr, 05/02 00:38 
 
Facebook
Twitter
Sponsorer
Säker och trygg förening