Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rockneby Idrottsklubb
Norra Möres stolthet

Ändringar av restriktioner kopplat till Covid-19
2021-01-23 16:13

Från och med måndagen den 25 januari öppnar Kommunen upp sina inomhusanläggningar för personer födda 2005 och senare. Detta innebär att Rockneby IK kan återuppta sina träningar inomhus för ungdomar från och med måndag.


Det som fortfarande gäller är:


  • Man byter om hemma.

  • Man delar inte vattenflaskor.

  • Ingen med symptom deltar eller befinner sig på träningen.

  • Vid inomhusträning befinner sig endast spelare och ledare i hallen, hämtning och lämning sker utomhus. Försök att minimera fysisk kontakt om möjligt.

För våra seniorer är inomhusanläggningarna fortfarande stängda t o m 7 februari. Seniorträningar genomförs utomhus och med avstånd tillsvidare.


Detta är förutsättningarna för träning från föreningens sida, varje lag bestämmer själva hur de på bästa sätt kan genomföra träningar utifrån dessa direktiv.

 

Hälsningar, Styrelsen

Kontaktperson: Lina Dryselius, 073-977 53 68, rocknebyik@gmail.com

Tränarduo för 2021 klara!
2021-01-06 16:27
Fredrik Carlsson och Vedran Bajramovic fortsätter 1 år till i damlaget och tar hand om laget i Division 3 kommande säsong.
Uppdaterade restriktioner Covid-19
2020-12-18 21:14

Hej !


Pga. nya nationella restriktioner har Kalmar Kommun valt att stänga sina inomhusanläggningar mellan den 19/12-24/1. Detta innebär att vi från och med imorgon den 19 december ställer in alla våra ungdomsträningar precis som vi tidigare fått göra med våra seniorträningar.

Rockneby IK kommer således inte ha någon verksamhet igång under denna period. Vi återkommer när träningarna startas upp igen.


Tills dess vill vi önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År !!


Med vänlig hälsning,


Styrelsen Rockneby IK


Kontaktperson: Lina Dryselius, rocknebyik@gmail.com, 073-977 53 68.

Rockneby IK - Intersport ett enkelt sätt att stötta föreningen!
2020-12-01 08:05
Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening! När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. 

Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vi. Snacka om win-win-win!

Handla tryggt på IntersportVi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig

Riktlinjer kopplade till Covid-19
2020-11-12 17:47

Som ni alla vet har Kalmar fått nya lokala restriktioner. Rockneby IK har varit på ett digitalt möte som Riksidrottsförbundet och SISU anordnat där Kalmars smittskyddsläkare var med och informerade om hur idrottsföreningar bör agera. Utifrån detta har Rockneby IK kommit fram till följande:


  • Seniorträningar pausas fram till 8/12 med eventuell förlängning (direktiv från Kalmar Kommun).
  • Ungdomsträningarna fortgår som vanligt, inga andra än spelare och ledare får vara i hallen, hämtning och lämning sker utomhus. Försök att minimera fysisk kontakt om möjligt.  För de yngsta ungdomslagen där det kanske behövs föräldrar på plats vid träningarna får ni diskutera inom laget om ni ska hålla träningar eller inte. Hur eller hur får inga andra än spelare och ledare vara i hallen.
  • Ombyte sker fortsatt hemma.
  • Egna vattenflaskor tas med.
  • Ingen med symptom deltar eller befinner sig på träningen.

Vi har just nu en försäljning av bingolotter och julkalendrar igång, självklart säljs ingenting genom att knacka dörr. Har man problem att ”sälja på avstånd” så är det inte mycket att göra åt. Även att klubben verkligen behöver dessa intäkter så går hälsa och att begränsa smittspridning givetvis före. Viktigt att ni hör av er till säljansvarig Tobias Rockmark, 076-875 25 04 om ni inte får allt sålt.


Smittskyddsläkaren i Kalmar framhäver att värdet av att barnen får ha kvar sin idrott är stor och att man fått nya rapporter under dagen att barnen inte är en stor smittspridare och de blir inte heller så sjuka. Därför framhåller man att barnidrott upp till 15 år fortskrider om möjligt och att man även försöker hålla det så ”coronasäkert” som möjligt.  


Skulle det komma nya riktlinjer eller uppdaterade direktiv från Fotbollsförbund eller Riksidrottsförbund som gör att vi behöver ändra våra kommunicerade riktlinjer så gör vi det i samma kanal.


Med vänlig hälsning,


Styrelsen Rockneby IK


Kontaktperson: Lina Dryselius, 073-977 53 68, rocknebyik@gmail.com

Uppstart Flicklag 2011-2014
2020-11-02 14:22

På söndag den 8 november startar vi upp flicklag för flickor födda 2011-2014.


Vi tränar i Allaktivitetshuset på söndagar mellan 8.30-9.30.


Både befintliga och nya spelare är hjärtligt välkomna !


Med vänlig hälsning


Lina Dryselius, rocknebyik@gmail.com

Daniel Bergenhem, 073-342 86 35

Mako Horisaki, 076-016 54 44

Uppdatering Corona
2020-04-28 20:31

I slutet av förra veckan kom Svenska Fotbollsförbundet ut med uppdaterade riktlinjer kring träningar och matcher. Rockneby IK´s styrelse har efter dessa rekommendationer kommit fram till följande:


De matcher som spelas ska spelas utan publik, dvs vid en match är det bara spelare, ledare och domare  som är närvarande. Eftersom ev. matcher kommer spelas utan publik kommer det heller inte vara aktuellt att öppna kiosken vid dessa matcher. Kiosken förblir stängd tillsvidare.


Gällande träningar så har man även här riktlinjer då detta faller under reglerna för allmänna sammankomster/offentliga tillställningar med ett max antal deltagare om 50 personer. I träningssammanhang inkluderar det spelare, tränare, föräldrar etc. Här ser man varje aktivitet/plan för sig. Så när flera lag tränar på Dampevallen tolkar vi det som olika aktiviteter eftersom man befinner sig på varsin planhalva och helt separerade. Förbundet råder även i träningssammanhang till att avstå från publik och att det bara är spelare och ledare på plats, därför råder vi de föräldrar med barn som kan lämnas själva på träningar att göra det. Rekommendationen är också att alla byter om hemma för att slippa vara nära varandra i omklädningsrummet. Tänk på att inte heller dela vattenflaskor med varandra i lagen.


Ta hand om varandra !

 

// Styrelsen, Rockneby IK

Inställd fotografering
2020-03-31 07:42
Hej! 
Fotograferingen som skulle äga rum nästa vecka är inställd. Ny tid blir någon gång i maj. Vi återkommer om detta.

Alltså ingen fotografering nästa vecka.
Vid frågor kontakta mig på 0723864337
hälsningar
Vedran
Grillkolsförsäljningen är igång!
2020-03-30 14:41
Nu är det äntligen dags för den efterlängtade grillkolsförsäljningen! Allt material finner ni under--->>
"Om klubben - > Dokument -> Mappen Grillkolsförsäljning "

Nu börjar vi med Grillkol för detta året.


Grillkol - Föreningsförsäljning


Under vecka 14 börjar vi dela ut försäljningskataloger till våra lag där man hittar information om de olika produkterna som vi ska sälja. 


Du som säljare väljer själv om du vill ta betalt vid försäljning eller vid leverans till kund. Viktigt är att när du hämtar ut din beställning så ska produkterna betalas! 

(Helst via swish). Vill du inte ligga ute med pengar så tar du alltså betalt direkt av kund.


Styrelsens förhoppning är en försäljning av tre påsar grillkol per hushåll, vilket skulle generera en förtjänst till Rockneby IK på drygt 20 000 kronor. Det motsvarar ungefär vad klubbens kostnad är för förbrukningsmaterial under ett helt år.
Tidsplan

v.14 -    Skickar ut PDF-kataloger och start av försäljning.

  

v.16 -     Lämna in din sammanställning av försäljningen till lagansvarig
    senast fredag 17 april. 

Ni väljer själva ut en lagansvarig som lämnar in en sammanställning till Axel.
Lagansvarig sammanställer lagets försäljning och vidarebefordrar den till undertecknad senast söndag 19 april.


v.17 -    Beställning går iväg.

v.19 -     Leverans, produkterna hämtas av respektive försäljare på Dampevallen.
    Info om dagar och tider kommer senare.Lycka till med försäljningen!Axel Lausch Bramhag

0733097403 


Smålands FF seriebesked i coronatider! Viktig information
2020-03-27 10:44
Nu har smålands ff beslutat för att skjuta upp serierna! Det betyder endast enkelspel med start i juni.


Sprid detta så att alla får informationen, alla matcher stryks i våromgången!
Styrelse 2020 + Kort uppdatering
2020-03-25
Hej! Damernas match blev framflyttad till söndagen den 29/3 och herrarna spelade i måndags mot BT20 det blev en vinst med 5-3.

Ungdomarna har börjat träna på Gamla IP och styrelsen för 2020 är vald.

Styrelse:
Vedran B Ordförande
Hugo G Ledamot
Lina D Ledamot
Robert K Ledamot
Richard A Ledamot
Anna H Suppleant
Axel L B Suppleant
Maria F Suppleant

Årsmöte - Coronatider
2020-03-20 07:32
Hej!
I dessa tider som råder vill vi bara påminna om att årsmötet kommer att hållas imorgon 21/3 klockan 10.00. Men vi säger bestämt till er alla som känner någon form av förkylningssymptom eller annat att stanna hemma. 

Vi kommer troligtvis att sända mötet via facebook. Om tekniken inte tillåter detta så kommer vi att publicera ett dokument från mötet här på hemsidan.

Vid frågor, kontakta ordförande Vedran Bajramovic på 0723864337
Byn
Rocknebylåten
Nyheter från våra lag
PF09, 26/10 21:49 
P05/06/07, 12/10 08:38 
 
Facebook
Twitter
Sponsorer