Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Rockneby Idrottsklubb
Norra Möres stolthet

Uppdatering Corona
2020-04-28 20:31

I slutet av förra veckan kom Svenska Fotbollsförbundet ut med uppdaterade riktlinjer kring träningar och matcher. Rockneby IK´s styrelse har efter dessa rekommendationer kommit fram till följande:


De matcher som spelas ska spelas utan publik, dvs vid en match är det bara spelare, ledare och domare  som är närvarande. Eftersom ev. matcher kommer spelas utan publik kommer det heller inte vara aktuellt att öppna kiosken vid dessa matcher. Kiosken förblir stängd tillsvidare.


Gällande träningar så har man även här riktlinjer då detta faller under reglerna för allmänna sammankomster/offentliga tillställningar med ett max antal deltagare om 50 personer. I träningssammanhang inkluderar det spelare, tränare, föräldrar etc. Här ser man varje aktivitet/plan för sig. Så när flera lag tränar på Dampevallen tolkar vi det som olika aktiviteter eftersom man befinner sig på varsin planhalva och helt separerade. Förbundet råder även i träningssammanhang till att avstå från publik och att det bara är spelare och ledare på plats, därför råder vi de föräldrar med barn som kan lämnas själva på träningar att göra det. Rekommendationen är också att alla byter om hemma för att slippa vara nära varandra i omklädningsrummet. Tänk på att inte heller dela vattenflaskor med varandra i lagen.


Ta hand om varandra !

 

// Styrelsen, Rockneby IK

Inställd fotografering
2020-03-31 07:42
Hej! 
Fotograferingen som skulle äga rum nästa vecka är inställd. Ny tid blir någon gång i maj. Vi återkommer om detta.

Alltså ingen fotografering nästa vecka.
Vid frågor kontakta mig på 0723864337
hälsningar
Vedran
Grillkolsförsäljningen är igång!
2020-03-30 14:41
Nu är det äntligen dags för den efterlängtade grillkolsförsäljningen! Allt material finner ni under--->>
"Om klubben - > Dokument -> Mappen Grillkolsförsäljning "

Nu börjar vi med Grillkol för detta året.


Grillkol - Föreningsförsäljning


Under vecka 14 börjar vi dela ut försäljningskataloger till våra lag där man hittar information om de olika produkterna som vi ska sälja. 


Du som säljare väljer själv om du vill ta betalt vid försäljning eller vid leverans till kund. Viktigt är att när du hämtar ut din beställning så ska produkterna betalas! 

(Helst via swish). Vill du inte ligga ute med pengar så tar du alltså betalt direkt av kund.


Styrelsens förhoppning är en försäljning av tre påsar grillkol per hushåll, vilket skulle generera en förtjänst till Rockneby IK på drygt 20 000 kronor. Det motsvarar ungefär vad klubbens kostnad är för förbrukningsmaterial under ett helt år.
Tidsplan

v.14 -    Skickar ut PDF-kataloger och start av försäljning.

  

v.16 -     Lämna in din sammanställning av försäljningen till lagansvarig
    senast fredag 17 april. 

Ni väljer själva ut en lagansvarig som lämnar in en sammanställning till Axel.
Lagansvarig sammanställer lagets försäljning och vidarebefordrar den till undertecknad senast söndag 19 april.


v.17 -    Beställning går iväg.

v.19 -     Leverans, produkterna hämtas av respektive försäljare på Dampevallen.
    Info om dagar och tider kommer senare.Lycka till med försäljningen!Axel Lausch Bramhag

0733097403 


Smålands FF seriebesked i coronatider! Viktig information
2020-03-27 10:44
Nu har smålands ff beslutat för att skjuta upp serierna! Det betyder endast enkelspel med start i juni.


Sprid detta så att alla får informationen, alla matcher stryks i våromgången!
Styrelse 2020 + Kort uppdatering
2020-03-25
Hej! Damernas match blev framflyttad till söndagen den 29/3 och herrarna spelade i måndags mot BT20 det blev en vinst med 5-3.

Ungdomarna har börjat träna på Gamla IP och styrelsen för 2020 är vald.

Styrelse:
Vedran B Ordförande
Hugo G Ledamot
Lina D Ledamot
Robert K Ledamot
Richard A Ledamot
Anna H Suppleant
Axel L B Suppleant
Maria F Suppleant

Årsmöte - Coronatider
2020-03-20 07:32
Hej!
I dessa tider som råder vill vi bara påminna om att årsmötet kommer att hållas imorgon 21/3 klockan 10.00. Men vi säger bestämt till er alla som känner någon form av förkylningssymptom eller annat att stanna hemma. 

Vi kommer troligtvis att sända mötet via facebook. Om tekniken inte tillåter detta så kommer vi att publicera ett dokument från mötet här på hemsidan.

Vid frågor, kontakta ordförande Vedran Bajramovic på 0723864337
Matchkläderna!
2020-03-17
De nya matchkläderna har äntligen anlänt och det blir perfekt för vår fotografering som äger rum i början av april :)

Forza byn!
Vi har lovat att vi ska fylla på med information
2020-03-16 14:17
Självklart håller vi det vi lovar. Vi har en ganska intressant situation med coronaviruset som härjar till höger och vänster. Vi håller självklart oss uppdaterade men vi måste ändå kunna leva någorlunda som "vanligt".

Därför kommer vi under kommande veckor att skriva lite om våra seniorlag, det kommer bli blandat, det kommer vara bilder, det kommer vara damer och herrar och det kommer vara för er skull. Så att ni lär känna oss lite bättre. Det här är något vi kommer att köra med på hemsidan, vill ni dela det vidare till era vänner familjer med mera så gör det. Det blir bara roligt! Hype it up

#IKBYN
Förtydligande angående coronaviruset
2020-03-16
Vi i Rockneby IK vill förtydliga vårt ställningstagande angående coronaviruset. Det viktigaste är att ha en god hygien och vid minsta tecken på sjukdom inte närvara på något av Rockneby IK:s aktiviteter. 

Allt bygger på ett eget ansvar och att alltid ta det säkra före det osäkra. Varje lag får själva bestämma om de vill ta ett uppehåll eller paus. Se bara till att informationen från ert lag når alla.

13/3-2020 sa folkhälsomyndighetens Johan Carlsson bland annat detta:
" Det finns ingen anledning att ställa in små evenemang. Hockey- och fotbollsträning för ungdomar eller promenader för barn. Där finns inte de stora riskerna. Tvärtom är det viktigt att aktiviteterna pågår för hälsans skull. Att förlama samhället motverkar den allmänna hälsan."

Träna inte vid minsta tecken på förkylningssymptom!

Vid andra/nya riktlinjer kommer även vi att uppdatera förändringar som gäller Rockneby IK.
Vid frågor kontakta ordförande Vedran Bajramovic.
Mer uppdateringar kommer inom en snar framtid
2020-03-13 19:10
Vi vill bara lägga ut en blänkare att våra ideellt engagerade eldsjälar har haft fullt att stå i men från och med april så kommer vi dunka liv i hemsidan igen. Med mycket uppdateringar kring seniorlagen och ungdomslagen. 

Håll utkik, vi vill även lyfta fram våra andra sociala kanaler främst facebook och instagram där vi finns mycket mer aktiva!
Coronaviruset - Rockneby IK
2020-03-12 15:26
Rockneby IK har bestämt att vi följer anvisningarna från folkhälsomyndigheten och smålands FF. Läs mer på smålands hemsida http://www.smalandsfotbollen.se/arkiv/2020/03/smff-om-coronaviruset/

Vi instämmer i detta och lyfter att varje ledare ska informera enligt följande:

Tänk på att inga spelare, ledare mfl. som uppvisar förkylningssymptom deltar i föreningens aktiviteter eller matcher.

När det gäller matcher, cuper och turneringar som har färre deltagare/åskådare än 500 så är det upp till varje enskilt lag att fatta beslut utifrån de besked myndigheter ger ifall turnering/cup skall genomföras. Som det ser ut just nu kan vi spela matcher med andra ord. Kommer det annan information så förhåller vi oss till det.

Vi följer myndigheternas råd och riktlinjer som bl.a. innebär att man inte i onödan skall utsätta sig för större folksamlingar, framförallt inte om man är i någon riskgrupp.

Mvh Styrelsen
Skjutshagen
2020-03-11
Skjutshagen - Förskolan - Miljöinspektör - Rockneby IK - Lyckligt slut!

Barnen från förskolan Rockneby hittade en gammal motor i Skjutshagen och informerade Kalmar Kommun. Miljöinspektör Christian Sandholm kom ut till Rockneby och inspekterade Skjutshagen. Sedan kontaktade han RIK som äger marken. Vi tar vårt ansvar i samhället och med hjälp av Lennart från Nöbble gård tog vi upp motorn och lämnade den på återvinningscentralen i Läckeby.
Byn
Rocknebylåten
Nyheter från våra lag
 
Facebook
Twitter
Sponsorer