SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rockneby Idrottsklubb
Norra Möres stolthet
Damer

2022 Avslutat
2022-11-19 12:09

Det har varit lite dåligt uppdaterat här på hemsidan under året, jag tar på mig det men här kommer iallafall lite om den avslutning vi höll igår för att sammanfatta vårat år 2022.

Igår samlades vi för att först bowla i 2 timmar och sedan ha en liten konferens för att avsluta året 2022. Det delades ut priser i överflöd till topp 3 i bowlingen, årets i olika kategorier samt även till en kahootquiz om året. En snabb sammanfattning följer nedan samt lite avslutande ord från mig , Johannes.

Bowlingen:
1a - Elin Arvidsson 147
2a - Charlotte Agardh 125
3a - Klara Nilsson 113

 - Årets - 
Träningsflit: Amanda Andersson
Skalle: Amanda Petersson
Ungdom: Liv Augustsson
Kapten: Susanne Ingesson
Spelade Alla Matcher: Amanda Andersson
Busar: Åsa Moberg och Amanda Petersson
Målvakt: Klara Nilsson
Framspelare: Elin Arvidsson
Skyttedrottning: Amanda Andersson
ÅRETS SPELARE: KLARA NILSSON

Stjärna: Tomas Johansson
För allt han gjort runt och omkring laget har varit ovärdeligt, när man pratar föreningsmänniska och hjärta kommer jag alltid tänka på Tomas. Han ser till att allt är på plats och lägger även till sin touch för att det ska se proffsigt ut. Att matchkläder är upphägda på respektive plats och även är vikta snyggt och prydligt har gjort det där extra. Varje Torsdag har han efter träning bakat olika pajer så att vi som lag kunnat sätta oss ner och fika och prata. Det blir en hel bok om vi ska gå igenom allt han bidrar med men han är årets stjärna.

Kahooten (31 frågor) vanns utav : Åsa Moberg

Tack för mig:
2022 är avslutat och vi såg tillbaka på året som varit, med alla höjder och dalar som det innebär, men när vi pratar om framtiden, dvs 2023, gör vi det utan att jag är med. Jag vill tacka alla spelare som jag har möjligheten att vara tränare för, ni har varit fantastiska att ha och göra med. Efter 8a år i föreningen som spelare i herrlaget Rockneby ik och med 4a år som tränare för damlaget, där jag fick vara med och starta upp laget 2017, är det dags för mig att kila vidare, jag tackar alla spelare och ledare jag fått äran att spela ihop med och det är minnen för livet som jag bär med mig.

Kram på er alla så hoppas jag att jag få er på en fotbollsplan i framtiden.

/Johannes Olsson.


Nyhetsarkiv
2022 Avslutat2022-11-19 12:09
Mars - April2022-04-25 16:27
9/2-20222022-02-09 20:27
 
Facebook
Sponsorer
Säker och trygg förening