SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Rockneby Idrottsklubb
Norra Möres stolthet

Försäljning kalendrar/ lotter
2021-10-28 10:45

 

Hej fotbollsspelare, ledare och fotbollsföräldrar!                                                                        

 

Året 2020 och 2021 är inga vanliga år, pandemin har varit som en dimma för vår verksamhet där det har påverkats både positivt och negativt. Förra året gjordes en väldigt stor och bra insats för föreningen med att vi sålde bingolotter och julkalendrar och vi sålde för nästan exakt 80.000 kr! Ett fantastiskt resultat och väldigt bra jobbat av samtliga! Dessa pengar används till att fortsätta utveckla klubben och även rusta upp fotbollsplanen som kan behöva ha lite kärlek. Tänk på att sprid ordet att Rockneby IK säljer lotter vid jul och att vi även kommer ha lotter hemma för nyår men detta kommer inte vara en aktiv försäljning ut i lagen. Säljer man slut och kan sälja mer så kontakta Tobias eller Lotten!

Vi skickar härmed ut så alla vet vad som är på gång med lotterna:

 

Alla kommer få ett kuvert med lotter, dessa kommer delas ut så fort lotterna kommit till oss. Det är en stor önskan från klubbens sida att man försöker sälja sin del i detta. Betalning sker via Swish där man märker betalning och lagtillhörighet till nummer: 123 523 36 30

Alla aktiva kommer tilldelas varsitt kuvert och om man är flera i familjen som spelar kommer det vara sammanlagt i ett kuvert.

 

Sammanlagt är det lotter för 1500 kr per kuvert.

 

Vid eventuella lottåterlämningar måste detta ske senast den 23 dec, man återlämnar då osålda lotter och märker med barnet/spelares namn och lägger det i brevlådan på adress: Östra Dampegatan 48 i Rockneby, Glöm inte att man måste då ha betalt in alla lotter till dess!

                                                     

-------------------------------------------------

Vid eventuella frågor kontakta:

Tobias Rockmark, 0768752504

Lotten Örnefjord 0709513619

 

Lycka till!

Kallelse till Extra Årsmöte
2021-10-04 15:19

För att kunna utveckla vår cheerleadingverksamhet vill föreningen gå med i Svenska cheerleadingförbundet, detta medför även att vi får aktivitetsstöd för vår cheerleadingverksamhet som för närvarande har ca 20 aktiva barn.

 

Kallese till Extra Årsmöte:

 

Måndagen den 11 oktober kl. 19 i Klubbhuset på Dampevallen.

 

Dagordning:

 1. Fastställande av röstlängd för mötet.
 2. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
 3. Val av protokolljusterare och rösträknare.
 4. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt.
 5. Fastställande av föredragningslista.
 6. Stadgeändring: § 1.1 Föreningen ska bedriva följande idrotter: fotboll, cheerleading.
 7. Beslut att ansöka om medlemskap i Svenska Cheerleadingförbundet.

De nya stadgarna efter stadgeändringen finns att läsa under Dokument.

 

VÄLKOMNA!

 

Hälsningar, Styrelsen

Nu kör vi igång !
2021-05-28 14:27

Hej !

 

Torsdagen den 3 juni kl. 17.30-18.30 kör vi igång Rockneby IK´s första cheerleadingträning nere på Dampevallen.

 

ALLA från 7 år och uppåt är välkomna att vara med och prova på.

 

Rockneby IK är ännu inte medlemmar i Svenska Cheerleadingförbundet vilket gör att vi inte täcks av deras försäkring i nuläget. Vi kommer inte göra volter eller pyramider i uppstarten utan håller oss till hejaramsor och cheerdance.

 

VÄLKOMNA !

 

Hälsningar, Lina Dryselius, rocknebyik@gmail.com, 073-977 53 68.

Uppstart Cheerleading !
2021-04-27 16:25

Rockneby IK kommer i slutet av maj (om läget i samhället tillåter) starta upp cheerleadingverksamhet på prov. Grunden till detta är att det inte finns cheerleading i vår närhet och att vi har snappat upp ett intresse från barn i byn om att vilja träna cheerleading. Tanken är att alla från 7 år och uppåt kan vara med. Målet är att träna och ha roligt tillsammans och även på sikt heja vid matcher och köra halvtidsshower om det finns intresse.

 

Anmäl gärna intresse redan nu om ni är intresserade av att vara med och träna cheerleading. Skriv cheerleading som kommentar i anmälningsformuläret: http://www.rocknebyik.se/form/?ID=42843

 

Mer info kommer i samband med uppstart.

 

Finns det äldre ungdomar eller vuxna som är intresserade av att vara med som ledare får ni gärna höra av er till Lina Dryselius, 073-977 53 68, rocknebyik@gmail.com

Ny styrelse 2021
2021-04-24 12:00

Den 29 mars hade Rockneby IK sitt årsmöte och efter det ser styrelsen ut som följer:

 

Ordförande: Richard Andersson

Vice ordförande: Lina Dryselius

Kassör: Cassandra Jalmander

Ledamot: Hugo Gladysz

Ledamot: Martina Andersson

 

Suppleant: Charlotte Örnefjord

Suppleant: Tobias Rockmark

Suppleant:  Jacob Stenström

 

Nästa år fyller Rockneby IK 100 år och det kommer vi såklart fira på bästa sätt, är man intresserad av att vara med och planera firandet får man gärna höra av sig till Lina Dryselius, rocknebyik@gmail.com, 073-977 53 68.

 

Med vänlig hälsning, Styrelsen

 

 

Ledare Herrlaget 2021
2021-01-27 23:39
Hugo Gladysz & Daniel Myrén
Nu är det klart med ledare för herrlaget 2021! Efter en längre process har vi landat och skrivit med duon Hugo Gladysz & Daniel Myrén. Träningar har startat i veckan, tis & tors kl 20.30 på Fjölebro.

De båda herrarna är inga doldisar för föreningen då Hugo är fostrad i Byn och återkom till seniorfotbollen som spelare för ett par säsonger sedan. I år blir det inget spel pga knäproblematik, men en taktiktavla kan han bemästra.

Daniel har även han spelat fotboll för det gröna laget och finns inristad som Årets spelare ett par säsonger i RIK’s troféhylla. Senast kommer den skäggige, f d mittbacken, från IFK Kåremo där han varit assisterande tränare. 

Vi tycker detta ska bli mycket spännande! Såhär säger dom själva:

Vi är glada och stolta att ta över ansvaret för Rockneby IK:s herrlag. Det har gjorts ett bra jobb av tidigare ledarstab och det finns en bra stomme i spelargruppen att bygga vidare på. Samtidigt kommer det ungdomar underifrån som vi hoppas kunna hjälpa in i seniorfotbollen. Det är även en lyxfaktor att ha eldsjälar som Stefan och Elof i staben, de gör ett ovärderligt jobb.


Det delade ledarskapet mellan mig och Daniel känns naturligt. Vi spelade ihop i Rockneby i slutet av 00-talet och kompletterar varandra bra. Jag har varit i klubben de senaste åren och har bra koll på vart vi står medan Daniel har varit ledare på annat håll och kommer in med nya ögon. 


Vår ambition är att bygga ett sammansvetsat lag med vinnarkultur. Det finns ett stort fotbollskunnande i gruppen, om vi jobbar hårt för varandra och offrar oss för att vinna så kommer vi vara ett slagkraftigt lag 2021!​


/Styrelsen genom Richard Andersson

Tränarduo för 2021 klara!
2021-01-06 16:27
Fredrik Carlsson och Vedran Bajramovic fortsätter 1 år till i damlaget och tar hand om laget i Division 3 kommande säsong.
Uppdaterade restriktioner Covid-19
2020-12-18 21:14

Hej !


Pga. nya nationella restriktioner har Kalmar Kommun valt att stänga sina inomhusanläggningar mellan den 19/12-24/1. Detta innebär att vi från och med imorgon den 19 december ställer in alla våra ungdomsträningar precis som vi tidigare fått göra med våra seniorträningar.

Rockneby IK kommer således inte ha någon verksamhet igång under denna period. Vi återkommer när träningarna startas upp igen.


Tills dess vill vi önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År !!


Med vänlig hälsning,


Styrelsen Rockneby IK


Kontaktperson: Lina Dryselius, rocknebyik@gmail.com, 073-977 53 68.

Rockneby IK - Intersport ett enkelt sätt att stötta föreningen!
2020-12-01 08:05
Ge bort sport i jul och stötta samtidigt vår förening! När du köper dina julklappar hos vår samarbetspartner Intersport ges 3% tillbaka till föreningslivet. Du kan själv välja vilken förening du vill stötta – du väljer väl oss? - genom att koppla ditt medlemskap på Mina sidor. 

Självklart får du, precis som vanligt, tillbaka din bonus om 2–6% på dina privata köp. Så ju mer du handlar, desto mer bonus får du OCH vi. Snacka om win-win-win!

Handla tryggt på IntersportVi vill göra det enkelt och tryggt för dig att handla hos oss. Du kan smidigt boka dina varor online och snabbt hämta dem i butik eller få dem skickade hem till dig

Riktlinjer kopplade till Covid-19
2020-11-12 17:47

Som ni alla vet har Kalmar fått nya lokala restriktioner. Rockneby IK har varit på ett digitalt möte som Riksidrottsförbundet och SISU anordnat där Kalmars smittskyddsläkare var med och informerade om hur idrottsföreningar bör agera. Utifrån detta har Rockneby IK kommit fram till följande:


 • Seniorträningar pausas fram till 8/12 med eventuell förlängning (direktiv från Kalmar Kommun).
 • Ungdomsträningarna fortgår som vanligt, inga andra än spelare och ledare får vara i hallen, hämtning och lämning sker utomhus. Försök att minimera fysisk kontakt om möjligt.  För de yngsta ungdomslagen där det kanske behövs föräldrar på plats vid träningarna får ni diskutera inom laget om ni ska hålla träningar eller inte. Hur eller hur får inga andra än spelare och ledare vara i hallen.
 • Ombyte sker fortsatt hemma.
 • Egna vattenflaskor tas med.
 • Ingen med symptom deltar eller befinner sig på träningen.

Vi har just nu en försäljning av bingolotter och julkalendrar igång, självklart säljs ingenting genom att knacka dörr. Har man problem att ”sälja på avstånd” så är det inte mycket att göra åt. Även att klubben verkligen behöver dessa intäkter så går hälsa och att begränsa smittspridning givetvis före. Viktigt att ni hör av er till säljansvarig Tobias Rockmark, 076-875 25 04 om ni inte får allt sålt.


Smittskyddsläkaren i Kalmar framhäver att värdet av att barnen får ha kvar sin idrott är stor och att man fått nya rapporter under dagen att barnen inte är en stor smittspridare och de blir inte heller så sjuka. Därför framhåller man att barnidrott upp till 15 år fortskrider om möjligt och att man även försöker hålla det så ”coronasäkert” som möjligt.  


Skulle det komma nya riktlinjer eller uppdaterade direktiv från Fotbollsförbund eller Riksidrottsförbund som gör att vi behöver ändra våra kommunicerade riktlinjer så gör vi det i samma kanal.


Med vänlig hälsning,


Styrelsen Rockneby IK


Kontaktperson: Lina Dryselius, 073-977 53 68, rocknebyik@gmail.com

Uppstart Flicklag 2011-2014
2020-11-02 14:22

På söndag den 8 november startar vi upp flicklag för flickor födda 2011-2014.


Vi tränar i Allaktivitetshuset på söndagar mellan 8.30-9.30.


Både befintliga och nya spelare är hjärtligt välkomna !


Med vänlig hälsning


Lina Dryselius, rocknebyik@gmail.com

Daniel Bergenhem, 073-342 86 35

Mako Horisaki, 076-016 54 44

Byn
Rocknebylåten
Nyheter från våra lag
PF09, 26/10 21:49 
P05/06/07, 12/10 08:38 
 
Facebook
Twitter
Sponsorer